Boomerang Run.


Nieuw hardloop-evenement in Groningen.
Op zaterdag 15 juni organiseert loopgroep Astrea de Boomerang Run: een hardloop-evenement waarbij je jezelf uitdaagt om zo ver mogelijk te lopen in 1 uur.
Het is een uniek en nieuw hardloopconcept waarbij alle hardlopers tegelijk starten en finishen. Om 15:00 uur klinkt het startschot bij het clubgebouw van Astrea in Park Selwerd en om klokslag 16:00 uur dient iedereen weer terug te zijn.

Boomerang Run
De Boomerang Run is een uurloop. Iedereen start tegelijk en na 60 minuten moet je weer terug zijn op de finishlijn. Je loopt een parcours waar op vaste afstanden keerpunten zijn. De hardloper die binnen de tijd de verste afstand heeft gelopen, is de winnaar. Behalve een normale wedstrijd, waarbij de snelste loper wint, is het een wedstrijd tegen jezelf. Hoe goed ken jij jezelf? Het is een tactisch spel waarbij hardlopers hun eigen grenzen kunnen verleggen. De Boomerang Run is geschikt voor iedereen: je bepaalt je eigen afstand!

Mini Foodtruck Festival
Na afloop van de Boomerang Run is aansluitend de prijsuitreiking en een feest op het terrein van Loopgroep Astrea. Met muziek, eten, drinken en entertainment wordt een mini-foodtruckfestival gecreëerd.


Deelnemen
Inschrijven voor deze loop kan via de website www.boomerangrun.nl.
De kosten bedragen €7,00 en dit is inclusief een leuke herinnering.
Ook bedrijventeams kunnen deelnemen aan de Boomerang Run.
Meer informatie hierover is te vinden op de website.