Bestuursleden gezocht!

In navolging op het bericht dat de huidige voorzitter én de secretaris van het bestuur van de bewonersorganisatie BHS in april a.s. afscheid gaan nemen, doen wij graag een beroep op u! Wij zijn betrokken en gepassioneerde medebestuursleden en willen graag doorgaan met het behartigen van de belangen van alle bewoners van onze wijken.

Het stimuleren en sponsoren van wijkactiviteiten, het oppakken van belangrijke ontwikkelingen en thema’s zoals de Gerrit Krol brug, herstel van de Hunzeloop en duurzaamheid en energietransitie in de wijk … Maar dan hebben we wel bestuursleden nodig!

Heb je nou altijd  gedacht te willen bijdragen aan het welzijn van onze wijk. En dat bestuurswerk voor onze bewonersorganisatie leuk is en iets voor jou kan zijn, laat het ons dan nu weten! We vertellen je graag meer over de ontwikkelingen, innovaties en activiteiten binnen onze wijk, en leggen je graag uit welke kennis, ervaring en ondersteuning we goed kunnen gebruiken. En zijn daarnaast zeer benieuwd naar jouw passie, visie en ideeën over onze wijk en samenwerking met overige wijken en de gemeente.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Wij maken dan een afspraak om onder het genot van een kop koffie of thee elkaar beter te leren kennen en te toe te lichten wat het bestuurswerk inhoud.

Wil of kun je zelf niet, maar weet je wel iemand die volgens jou heel geschikt zou zijn, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

We kijken uit naar een ontmoeting op korte termijn.