Dancing Voices

Meld je op tijd aan voor het optreden van dit spetterende duo!
Dancing Voices met het programma Soup ‘N’ Song.

Het duo Dancing Voices brengt Schotse en Ierse volksmuziek tot leven met hun stemmen die worden begeleid op verschillende snaarinstrumenten zoals gitaar, ukelele, dulcimer en mandoline.

Jouke Aukema bespeelt sinds vele jaren een scala aan snaarinstrumenten. Zijn vader was fan van de Dubliners en zette hem daarmee op het spoor van de Keltische muziek. Jouke speelt altijd akoestisch en vaak solo bij hele verschillende optredens.

Carieke Pol zingt sinds haar jeugd in allerlei verschillende samenstellingen. In koren, in duo’s en als solo artiest. Naast haar zangtalent is Carieke een Schotse danslerares van formaat.

Allebei bezig in de Schotse wereld in Nederland kwamen Jouke en Carieke elkaar regelmatig tegen. Een gezamenlijke kennis vroeg hen eens samen te zingen. Vanaf de allereerste tonen bleken de stemmen van Carieke en Jouke een match van formaat. Het zou echter nog jaren duren voordat ze hun talenten gingen bundelen.

Carieke en Jouke bouwden samen aan een repertoire. Toen ze er klaar voor waren, in 2017, lanceerden ze hun duo Dancing Voices tijdens hun eerste huiskamerconcert. Dit was een instant succes. Ze worden ondertussen met regelmaat gevraagd om bij verschillende evenementen waaronder zeilreizen in Schotland op te treden aan boord en in de local pubs in Schotland.

Na het concert van Dancing Voices kun je  genieten van huisgemaakte soepen! Natuurlijk is er ook koffie/thee en lekkers.

http://www.dancingvoices.nl/

Organisatie: Culturele Commissie
Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh,
Beijumerweg 10a, 9731 EB Groningen

20 november van 15.00 uur tot 17.30 uur

Toegang: € 7,50. Graag gepast of met pin betalen!

Aanmelding verplicht op: cultuur@dehunzeborgh.nl