Grasfestival

De Culturele Commissie en ons buurtcentrum organiseren een aansprekend festival. Het buurtcentrum bestaat dit jaar 20 jaar en alle betrokkenen vinden dat een mooie aanleiding om een leuk feest voor de wijkbewoners te houden.
Het feest krijgt de naam: Hunzeborgh Grasfestival.

Wat gebeurt er?
Een belangrijke attractie is het Open Podium waar wijkbewoners optreden. Een optreden kan een acrobaten act, muziek (solo of met een groep/koor), poëzie voordracht, dans voorstelling of een andere act zijn.  Het festival wil aandacht besteden aan de verborgen talenten van onze bewoners.

Waar moet je zijn?
Het festival speelt zich af op twee locaties: in het Buurtcentrum de Hunzeborgh en op het grasveld bij het fitnesspleintje.

Buurtcentrum
In Buurtcentrum de Hunzeborgh kun je iets te eten en drinken kopen en er zijn toiletten. Voor het gebouw komt een klein terras.
In het gebouw zullen demonstraties, workshops, exposities en ook muziek een plaats krijgen.

Grasveld
Hier komt het Open Podium en het grasveld wordt ingericht als een gezellig marktplein met kraampjes waar groepen en clubs zich kunnen presenteren. Hier komt ook een uitgiftepunt voor koffie en thee. Verder komen er enkele zitjes en tafels voor de bezoekers. Natuurlijk zijn er ook speciale attracties voor de kinderen, waaronder schminken en een popcornmachine.

Wil je optreden?
Wil je optreden op het Open Podium dan kun jij je opgeven bij cultuur@dehunzeborgh.nl.
Jouw optreden kan een acrobaten act, muziek (solo of met een groep/koor), poëzievoordracht, dansvoorstelling of een andere act zijn. Begin maar vast met oefenen! Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele plaatsen over!

Groeten van de Culturele Commissie en het Hunzeborghteam.

Informatie:
Datum: Zondag 3 september 2023
Locatie: Binnen en buiten het Buurtcentrum de Hunzeborgh
Tijd: Van 14.00 tot 18.00 uur.
Opgeven:
cultuur@dehunzeborgh.nlZie ook Hunzegrasfestival 2014: