Uitnodiging inloopbijeenkomsten toekomst Kardinge

Op dinsdag 31 januari en dinsdag 7 februari organiseert de gemeente twee inloopbijeenkomsten over de toekomst van sportcentrum en recreatiegebied Kardinge. Op beide dagen kun je binnenlopen tussen 17:30 en 21:00 uur. In de Hangout van Sportcentrum Kardinge, Kardingerplein 1 in Groningen. Omwonenden, ondernemers, bezoekers en gebruikers van Kardinge nodigen we van harte uit om langs te komen.

De gemeente organiseert deze bijeenkomsten als vervolg op de informatiebijeenkomsten die in juni 2022 plaatsvonden. Tijdens de bijeenkomsten kun je informatie opdoen, in gesprek gaan met betrokken medewerkers en je reactie geven. De inhoud is voor beide bijeenkomsten gelijk. Aanmelden is niet nodig, je kunt binnenlopen op een voor jou passend moment tijdens de avond.

Bij binnenkomst in Sportcentrum Kardinge zijn er aanwijzingsborden die je naar de Hangout leiden. In deze informatiefolder en op de webpagina gebiedsvisie Kardinge vind je de laatste informatie over de toekomst van Kardinge. Je kunt je ook aanmelden voor de Nieuwsbrief Toekomst Kardinge om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.