Boek-aan-huisservice

Ook in coronatijd kan gebruik worden gemaakt van de boek-aan-huisservice van de Forumbibliotheken

Forum Groningen vindt dat lezen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor mensen die niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom of een handicap. Tijdens de coronapandemie behoren zij tot de risicogroepen. Veel mensen zijn extra voorzichtig met contacten en gaan minder snel naar buiten. Deze service zorgt ervoor dat zij geen onnodig risico hoeven te lopen en lezen als hobby kunnen blijven uitvoeren.

Over de boek-aan-huisservice
De Forumbibliotheken bieden een service aan waarbij boeken bij je thuis worden gebracht en gehaald. Als je lid bent van een Forumbibliotheek en je bent niet in staat om naar de bibliotheek te komen, kan je je gratis aanmelden voor deze service. Een vrijwilliger komt bij je op bezoek om kennis te maken en uitleg te geven. Vervolgens kun je aangeven welke boeken en genres jouw voorkeur hebben en komt diezelfde vrijwilliger op afgesproken dagen boeken afleveren en meenemen.

Om je aan te melden, stuur je een mail naar bibliotheek@forum.nl
Of bel naar 050 368 36 83 en vraag naar de boek-aan-huisservice.


Over Forum Groningen
In het hart van Groningen staat het Forum, een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Met internationale exposities, Storyworld, vijf filmzalen, een multifunctionele zaal, de bibliotheek, het Smartlab, horeca en een dakterras met fenomenaal uitzicht dagen we het publiek uit om zich te laten verrassen en met een open blik naar de toekomst te kijken.