Buurtvuur in actie!

Update
Beste buurtbewoners, de werkgroep Buurtvuur De Hunze – Van Starkenborgh kan nog even geen buurtvuur organiseren. Dat is erg jammer maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten. We hebben ondertussen een vaste plek toegewezen gekregen voor onze vuurplaats én we hebben toestemming om het pad naar de vuurplaats op te hogen met zand. Dat zand krijgen we van de Gemeente!

Het werk
Het werk bestaat uit het storten van zand op een bestaand pad (honden uitlaat pad). Het pad is zo’n 120 meter. Verder het uitgraven van de vuurplaats. Dat betekent een gat van anderhalve meter doorsnee en 25 centimeter diep.

Oproep
De werkgroep roept buurtbewoners op om zich te melden voor een gezellig dagje graven en zandstorten. Graag je eigen gereedschap zoals een schep en eventueel een kruiwagen meenemen (heeft er iemand wellicht een graafmachine?). Wij zorgen voor voldoende eten en drinken. Uiteraard zullen we ook de corona voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Waar en Wanneer

De vuurplaats ligt op het grasveld aan de andere kant van het Heerdenpad ter hoogte van de Berlageweg. (bij de paardenbak). Zie de plattegrond. Als datum en tijd  hebben we 29 mei 2021 gekozen om 10.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je melden op:
peter.imthorn@gmail.com